Custom Development

Soms is de standaardfunctionaliteit van Salesforce niet voldoende, en heb je een scherm, proces of data integratie nodig die nét nog dat ietsje meer ingesteld is op jouw manier van werken.

In dit geval kunnen we door te programmeren binnen het Salesforce platform met Apex en Visualforce exact bouwen wat je nodig hebt.

Onze filosofie rond code heeft 2 grote pijlers:

Clicks als het kan, code als het moet

Salesforce biedt vele mogelijkheden tot personalisering: van automatische workflow- en validatieregels over het installeren van een app uit het ‘App Exchange’ ecosysteem, tot volledig custom zelf programmeren met tools als VisualForce en Apex.

Voor zowel kosten- als tijdsefficiëntie, én om onderhoudbaarheid van het systeem zo groot mogelijk te houden, zullen wij steeds eerst onderzoeken wat met ’toegankelijkere’ middelen binnen het Salesforce platform mogelijk is alvorens naar pure custom code te grijpen. Waar we het uiteindelijk toch met code doen, volgen we uiteraard steeds moderne technieken en best practices

U bent eigenaar van uw code

Alles wat wij bouwen in uw Salesforce organisatie, behoort uw bedrijf toe, inclusief code die we afleveren – zo hebt u steeds volledig de vrijheid voor de toekomst: ofwel neem jij de touwtjes in handen en bouw je zelf verder, ofwel doen wij dat voor jou.

Contacteer ons