Salesforce Implementatie

Je koos – of overweegt nog – om met je groeiende bedrijf over te stappen naar Salesforce?

Wij leiden alles mee in goede banen voor een vliegende start, van initiële data import tot en met jouw processen vertalen naar het systeem.

Het start met een gesprek

Elk succesvol project start met een vrijblijvend gesprek. We kijken samen naar je huidige situatie en noden voor de nabije toekomst, leren kennen wat jouw bedrijf doet, wie de centrale personen zijn in het groeitraject, en of onze diensten – en het systeem waarin we specialiseren- een goede ‘match’ zijn hiervoor.

In kaart brengen

Na initiële kennismaking gaan we samen dieper in op jullie noden en processen:

  • Welke types data speelt een centrale rol? Is deze data er reeds historisch of willen jullie ASAP van start gaan om ze te vergaren?
  • Welke aspecten van dagdagelijkse werking wordt het sterkst beïnvloed door de kwaliteit van het CRM systeem?
  • Welke rapportering is cruciaal om onderbouwde beslissingen te kunnen nemen?
  • Welke interacties met prospects en klanten hebben het meeste baat bij een gestroomlijnd proces?

Aan de slag

Gewapend met een grondige kennis en de nodige afgeleverde materialen(exports van historische data…) gaan we aan de slag. We verzekeren dat waar nodig historische data correct in Salesforce belandt voor een naadloze overgang, we vertalen de besproken processen naar concrete velden, schermen en dashboards, automatiseren slim zodat werk steeds efficiënt gebeurt, en zorgen dat de early adopters vlotte en veilige toegang krijgen tot het systeem.

Dit alles steeds in volstrekte transparantie, met heldere uitleg over het geleverde werk, en met toegang tot het systeem en code.

Continu betrokken

Een gebouwd systeem is één zaak, er het meeste uithalen in gebruik is een andere. We verzorgen niet enkel training volledig geënt op jullie werkwijze, maar hebben continu een directe ‘feedback loop’, staan altijd persoonlijk ter beschikking via de telefoon en email, denken mee over lessen uit de praktijk en ‘ownen’ voluit mee jouw project. Geen afstandelijke ’ticket’ systemen dus, maar echt ‘part of the team’ support.

Klinkt goed? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.