SalesForce – het meest innovatieve CRM systeem ter wereld

TinkerTanks helpt bij het opzetten en de implementatie van SalesForce.

Wat is SalesForce?

TinkerTanks: jouw officiële SalesForce partnerSalesForce is het meest innovatieve CRM systeem ter wereld. Beheer je zakelijke relaties vanuit één plek en ondersteun je sales team op alle vlakken. Het overzichtelijke dashboard geeft je een overzicht in één oogopslag, en in enkele klikken heb je toegang tot de achterliggende data. Zo heb je steeds een goed beeld van de huidige situatie: wat loopt goed, wat kan beter? Samen met de gebruiksvriendelijke layout, is SalesForce hét moderne programma bij uitstek om niet enkel je sales, maar ook je andere klantgerichte processen te ondersteunen.

Een uitgebreid en personaliseerbaar platform dat de concurrentie voorbij schiet, zodat jij dat ook kan doen.

Minder gedoe, meer omzet

Doordat alle klantengegevens centraal opgeslagen zijn, verliezen je werknemers minder tijd aan administratie, wat resulteert in meer tijd om te verkopen. De verschillende stappen in je verkoopproces worden probleemloos aaneengeregen: presentaties doorsturen, verslagen van meetings ontvangen en mails opvolgen gaat sneller dan ooit. Verklein je administratieve overhead en focus op de zaken die echt belangrijk zijn. Minder gedoe, meer omzet.

Waarom kiezen voor SalesForce?

De meeste CRM-systemen zijn grote logge monsters die niet alleen moeilijk op te zetten zijn, ze zijn vaak ook duur en totaal niet toegespitst op de noden van je bedrijf. Kleinere en goedkopere spelers zijn dan vaak weer te beperkt en voldoen vaak niet 100% aan de noden van je bedrijf. SalesForce combineert het beste van beiden, in een uitgebreid platform waarop gebouwd kan worden. De tool is helemaal te personaliseren, waardoor jij enkel de modules te zien krijgt die je effectief nodig hebt. En waarom ook betalen voor features die je toch nooit gebruikt?

Modern, gebruiksvriendelijk en snel opgezet

Doordat SalesForce volledig in de ‘cloud’ (i.e. online) werkt, is er in principe geen ‘installatie’ nodig zoals bij klassieke software, en kan het systeem compleet gebruiksklaar zijn op enkele dagen tijd. Dankzij de moderne en gebruiksvriendelijke interface die er op elk toestel netjes uitziet, duurt het ook niet lang om de ins en outs van de applicatie te ontdekken.

Altijd en overal toegang tot je gegevens…

Wat SalesForce voor een groot deel uniek maakt, is dat de app volledig cloud-based is. In theorie wil dat zeggen dat je data op de servers van SalesForce leeft, in de praktijk betekent het dat jij altijd en overal toegang tot je gegevens hebt. Je kan er zeker van zijn dat je data altijd up-to-date is. Heeft een verkoper net een klacht behandeld of een deal gesloten? Collega’s en management zijn meteen op de hoogte. Hierdoor vermijd je dubbel werk en de bijhorende administratieve rompslomp, en zijn rapporten en dashboards steeds gebaseerd op de actuele data.

…via overzichtelijke dashboards

Maar daar stopt het niet. Elk bedrijf functioneert anders en elke afdeling heeft zijn eigen KPI’s. Niet alleen zijn de SalesForce dashboards perfect samen te stellen volgens jouw noden, ook de uitgebreide rapporteringsfuncties kunnen aangepast worden zoals jij het wilt. Lees meer over Salesforce rapporten en dashboards.

Overschakelen naar SalesForce?

Geïnteresseerd – of reeds overtuigd – om de overstap te maken? Lees meer over de werkwijze van TinkerTanks of neem contact op zodat we samen kunnen kijken hoe we van jouw project een succes kunnen maken.