Over Ons

Bij TinkerTanks streven we er naar om de meest toegankelijke en transparante IT partner te zijn met wie u ooit heeft gewerkt – specifiek gericht op het meeste uit het SalesForce CRM pakket te halen voor uw bedrijf.

Vertel ons je verhaal, en wij zoeken uit hoe we je het best kunnen helpen.

Hoe we dat aanpakken? We bekijken samen wat er allemaal in je systeem moet zitten. Dan stellen we een basisplan op en schetsen we een helder kader rond timing en budget. Jij bepaalt welke informatie essentieel is, welke grafieken je wilt zien, welke benamingen je ze geeft, …

Kraakheldere setup op maat van jouw onderneming

Dat vertalen we naar een waterdichte configuratie, rekening houdend met jouw bestaande bedrijfsprocessen en enkele best practices die voortkomen uit jaren ervaring. Als resultaat leveren we jou een kraakheldere setup met dashboards voorzien van de juiste links en integraties.

Geen onnodige informatie en ellenlange rapporten dus, als je ook in enkele clicks op de hoogte kan zijn.

Alles wat we doen is open source. We zetten samen het systeem op, daarna bepaal jij hoe het verder gaat. Ofwel neem jij de touwtjes in handen en bouw je zelf verder, ofwel doen wij dat voor jou. In ieder geval blijven we altijd beschikbaar om samen verder te sleutelen.

Trainingen op jouw tempo

Hoewel SalesForce erg straightforward is én we dag in dag uit klaar staan voor onze klanten, organiseren we trainingen voor zowel uitvoerend als overziend personeel. Daarbij schikken we ons volledig naar het tempo van je werknemers. Is de applicatie helemaal nieuw, dan beginnen we bij de basics. Heeft jouw onderneming al heel wat ervaring met CRM-systemen en proces management tools, dan schakelen we graag een versnelling hoger.

Aanspreekbaar en bereikbaar

Onze uitvalsbasis is Gent, wat ervoor zorgt dat we in het bijzonder in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen steeds heel vlot kunnen klaarstaan om langs te komen en samen te kijken naar oplossingen.

Als SalesForce Partner, verkiezen we bij TinkerTanks een dynamische en persoonlijke aanpak. Zin om samen te kijken wat we voor jouw project kunnen betekenen? Get in touch.